Krůtí plátky se sýrem a sušenými rajčaty s pečenou dýní a batáty

November 1, 2018

 

Krůtí plátek sem, krůtí plátek tam.. Krůtí a kuřecí plátky, ať už s rýží, bramborem nebo zeleninou si vařím docela často. Většinou je jen orestuji na olivovém nebo kokosovém oleji, uvařím si pytlík rýže a nazdar bazar. Ano, je to výborný a jednoduchý, ale přece jen mám ráda v jídle vždy nějakou změnu a tak jsem si ty plátky tentokrát pořádně vytunila. 😀  A výsledek? Z výborného na GENIÁLNÍ! K tomu pečená dýně s pečenými batáty a skvělá večeře byla na stole ❤

 

Co budeme potřebovat:

 

(Na cca 3 porce):

400 g krůtích prsních řízků

1 mozzarella

100 g sušených rajčat

50 g sýru gouda

Hrst lístků čerstvé bazalky

Sůl

Pepř

Koření dle chuti (grilovací, kari, tymián)

Kokosový olej

 

1 menší dýně hokaido

 

2 batáty

1 pl olivového oleje

2 stroužky česneku

Bylinky

Koření na americké brambory

Sůl